Compania Setrocons Grup SRL

Compania Setrocons Grup SRL, fondată în anul 2008, are ca genuri de activitate de bază comercializarea angro şi cu amănuntul a materialelor pentru construcţii şi finisare, producerea amestecurilor uscate pe bază de ciment şi ipsos şi producerea tîmplăriilor din PVC şi aluminiu.

Magazinul de materiale pentru construcții oddo oferă un asortiment larg, atât de materiale pentru construcții și finisare, cât şi de mărfuri pentru uz casnic. Activitatea magazinului oddo este direcţionată spre satisfacerea cerințelor tuturor consumatorilor, inclusiv şi celor cu buget redus. La noi veți găsi mărfurile şi soluţiile necesare pentru orice tip de lucrări de construcţie şi finisare. Raportul ideal între preţ şi calitate vă va surprinde plăcut.

Amestecurile uscate pe bază de ciment şi ipsos ProContact sunt produse după o tehnologie germană, din materie primă de cea mai înaltă calitate. Personalul profesionist şi recepturile elaborate de experţi în domeniu, ne permit obţinerea unui produs cu adevărat calitativ.

Tâmplăriile din PVC şi aluminiu sunt create din sisteme de profile a unor din cele mai cunoscute mărci din Europa. Tehnologiile moderne de fabricare a ferestrelor promovate de compania noastră oferă posibilitatea de a satisface cerinţele clienţilor în căutare de produse de calitate, econome, fiabile precum şi a arhitectului în căutare de soluţii pe măsura cerinţelor în domeniul eficienţei energetice. Ferestrele moderne produse de compania noastră vă vor asigura confortul Dumneavoastră şi fac faţă tuturor cerinţelor de durabilitate şi de protecţie a mediului înconjurător.